Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/clients/f14eeaa0c442bf392270c6c770434e42/sites/birrapeja.com/wp-content/themes/birrapeja/single.php on line 15

Përse krijohet “shkuma”në birra?

2017

Shkuma krijohet si proces i lirimit te CO2 – dioksidit të karbonit, dhe në vete përmban edhe proteina, polifenole, përberës të lupulos etj

Share

Evente tjera

Shënoni vitin tuaj të lindjes

By submitting this form, you agree to the Cookie and Privacy policy of the Birra Peja. To learn more, please read our cookie and privacy policy...