DokuFest

2018

Nata e parë e Dokufest, edicionit të 17-të të festivalit ndërkombëtar të filmit dokumentar dhe të shkurtër!

Me gjithmonë me më të mirën, kudo që je!

Share

Evente tjera

Shënoni vitin tuaj të lindjes

By submitting this form, you agree to the Cookie and Privacy policy of the Birra Peja. To learn more, please read our cookie and privacy policy...