BeerFest Kosova

2018

Nata e parë e Beerfest Kosova me gjithmonë më të mirën #BirraPeja
Faleminderit që ishit pjesë e një nate të paharrusheme me një atmosferë speciale me artistët Daft Punk Official Tribute Show, Don Phenom , Mandula dhe Sytë

Vazhdojmë të Hënën në Beerfest Kosova me birra të ftohta, skenë gjigande, program fantastik, muzikë, shumë argëtim dhe lojëra shpërblyese!

#birrapeja #beerfest #beerfestkosova #gjithmonemeemira

Share

Evente tjera

Shënoni vitin tuaj të lindjes

By submitting this form, you agree to the Cookie and Privacy policy of the Birra Peja. To learn more, please read our cookie and privacy policy...