Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/clients/f14eeaa0c442bf392270c6c770434e42/sites/birrapeja.com/wp-content/themes/birrapeja/single.php on line 15

Cilët janë faktorët kryesor që Birra Peja ka gjithmonë të njëjtën shije dhe kualitet?

2017

Janë shumë faktorë për shije të qëndrueshme dhe freski të birrës, por kryesorët janë: lënda e parë cilësore (uji nga burimi i Drinit të Bardhë, malti cilësorë etj.) dhe teknologjia moderne e cila mundëson kontrollë të lartë gjatë proceseve të prodhimit.

Share

Evente tjera

Shënoni vitin tuaj të lindjes

By submitting this form, you agree to the Cookie and Privacy policy of the Birra Peja. To learn more, please read our cookie and privacy policy...