Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/clients/f14eeaa0c442bf392270c6c770434e42/sites/birrapeja.com/wp-content/themes/birrapeja/single.php on line 15

Cilët janë përbërësit kryesor të birrës?

2018

Përbërësit kryesorë të birrës janë: uji, dekstrinet e pafermentuara, përbërës të lupulos, kompleksi i vitaminave B, vitamina të tjera  të ndryshme, mineralet, aldehidet, alkoolet e larta në sasi të vogla, esteret dhe shumë komponime tjera ushqimore.

Share

Evente tjera

Shënoni vitin tuaj të lindjes

By submitting this form, you agree to the Cookie and Privacy policy of the Birra Peja. To learn more, please read our cookie and privacy policy...