Doku Fest

2017

Festivali Ndërkombëtar i Dokumentarit dhe Filmit të Shkurtër, është festivali më i madh i filmave në Kosovë.

Share

Evente tjera

Shënoni vitin tuaj të lindjes

By submitting this form, you agree to the Cookie and Privacy policy of the Birra Peja. To learn more, please read our cookie and privacy policy...