Festo Shqip

Festo Shqip është kampanja e fundit e lancuar nga Birra Peja për nder të festës të 28 Nëntorit. Kampanja është përcjellur me një ambalazhë speciale vetëm për këtë festë, si dhe slogani i kësaj kampanje "Festo Shqip" është një mesazh kombëtar, i cili synon të ngjallë ndjenjën e të qenit shqiptar dhe të festuarit shqip.

LAJMET

Njoftohu me lajmet dhe ndodhitë më të reja nga Birra Peja.Nga eventet e deri tek ngjarjet kryesore të gjitha në një vend!

MË SHUMË

LAJMET

Njoftohu me lajmet dhe ndodhitë më të reja nga Birra Peja.Nga eventet e deri tek ngjarjet kryesore të gjitha në një vend!

MË SHUMË

DISTRIBUTORET

Birra Peja ju sjell produkt të freskët në cdo vend dhe kohë.Informohu për distributorët tonë si dhe informacionet kontaktuese

MË SHUMË

DISTRIBUTORET

Birra Peja ju sjell produkt të freskët në cdo vend dhe kohë.Informohu për distributorët tonë si dhe informacionet

MË SHUMË

FACEBOOK

Bëhu pjesë e komunitetit tonë ne Facebook.Informohu për ngjarjet e Birra Peja, shiko galeritë si dhe na dërgo sygjerime ..

Like

PRODUKTET

Informohu rreth produkteve që ofron Birra Peja, familjarizohu me to dhe zgjedh atë që ju përshtatet! Birra Peja me shumë mundësi për konsumatorë që me të vërtetë e shijojnë

MË SHUMË

HISTORIKU

Ju intereson rreth historisë së Birrës në Kosovë dhe historisë të Birra Peja? Vazhdoni këtu,kthehuni në kohë dhe informohuni!

MË SHUMË

HISTORIKU

Ju intereson rreth historisë së Birrës në Kosovë dhe historisë të Birra Peja? Vazhdoni këtu,kthehuni në kohë dhe..

MË SHUMË

INSTAGRAM

Zbuloje praninë e #birrapeja në Instagram, shikoni fotot e postuara nga konsumatorët tonë.Kontriboni edhe ju!

Follow  BIRRA PEJA