Explore

Pozita gjeografike e Kosovës dhe kushtet klimatike specifike, ujërat kristal të pastërta, që nga koha e ilirëve, i'a kanë dhuruar një margaritar qytetit te Pejës të quajtur Birra PEJA.

About

Frequently asked questions

Shënoni vitin tuaj të lindjes

By submitting this form, you agree to the Cookie and Privacy policy of the Birra Peja. To learn more, please read our cookie and privacy policy...