BIRRA PEJA PILSNER

Informohu rreth produkteve që ofron Birra Peja, familjarizohu me to dhe zgjedh atë që ju përshtatet! Birra Peja me shumë mundësi për konsumatorë që me të vërtetë e shijojnë

Birra Peja 0,33l pako (jo kthyese) 1/24
Copë ne komplet 24 x 0,33 L
Përmasat për komplet 240 x 360 x 240 mm
Numri i shisheve në paletë 1296
Pesha bruto për paletë 825 kg
Numri i paletave në një kamion 29
Afati i qendrushmerisë 6
Barcode 3903253650015
Birra Peja 0,5 L birrë kanaqe 1/24
Copë ne komplet 24 x 0,5 L
Përmasat për komplet 360 x 240 x 260 mm
Numri i shisheve në paletë 1512
Pesha bruto për paletë 811 kg
Numri i paletave në një kamion 29
Afati i qendrushmerisë 12
Barcode 3903253650107
Birra Peja 2,0 L PET birrë 1/6
Copë ne komplet 6 x 2,0L
Përmasat për komplet 190 x 300 x 360 mm
Numri i shisheve në paletë 384
Pesha bruto për paletë 821 kg
Numri i paletave në një kamion 29
Afati i qendrushmerisë 3
Barcode 3903253650206
Birra Peja 0,33l pako (jo kthyese) 1/24
Copë ne komplet 24 x 0,33 L
Përmasat për komplet 240 x 360 x 240 mm
Numri i shisheve në paletë 1296
Pesha bruto për paletë 825 kg
Numri i paletave në një kamion 29
Afati i qendrushmerisë 6
Barcode 3903253650015
Birra Peja 0,5 L birrë kanaqe 1/24
Copë ne komplet 24 x 0,5 L
Përmasat për komplet 360 x 240 x 260 mm
Numri i shisheve në paletë 1512
Pesha bruto për paletë 811 kg
Numri i paletave në një kamion 29
Afati i qendrushmerisë 12
Barcode 3903253650039
Birra Peja 0,50l arkë (kthyese) 1/20
Copë ne komplet 20 x 0,50 L
Përmasat për komplet 295 x 300 x 400 mm
Numri i shisheve në paletë 800
Pesha bruto për paletë 892 kg
Numri i paletave në një kamion 26
Afati i qendrushmerisë 6
Birra Peja 0,33l arkë (kthyese) 1/24
Copë ne komplet 24 x 0,33 L
Përmasat për komplet 300 x 260 x 400 mm
Numri i shisheve në paletë 960
Pesha bruto për paletë 817 kg
Numri i paletave në një kamion 29
Afati i qendrushmerisë 6
Fuqi 30l
Copë ne komplet 1x30L
Përmasat për komplet 365 x 126 mm
Numri i shisheve në paletë 6
Pesha bruto për paletë 265 kg
Numri i paletave në një kamion 90
Afati i qendrushmerisë 3
Barcode 3903253650053
Fuqi 50l
Copë ne komplet 1X50L
Përmasat për komplet 520 x 410 mm
Numri i shisheve në paletë 6
Pesha bruto për paletë 406 kg
Numri i paletave në një kamion 30
Afati i qendrushmerisë 3
Barcode 3903253650060

BIRRA PEJA
PILSNER

Dizajni unik me kombinim në mes traditës dhe modernës e karakterizon ambalazhën e re të Birrës Peja.

Për tëu afruar sa më shumë me konsumatorët dhe për tëiu përshtatur sa më shumë nevojave dhe kërkesave të tyre, këtë vit, Birra Peja ka dal në treg me pamje të re.

BIRRA PEJA
PILSNER

Karakteri unik i dizajnit të kanaqes i është atribuar simboleve më të rëndësishme të vendit ku edhe prodhohet Birra Peja, duke e krijuar në këtë mënyrë një kanaqe krejtësisht ndryshe prej birrave tjera që e kap vëmendjen e konsumatorit menjëherë.

GOTA

Dizajni i ri i gotës është unik dhe perfekt për të shijuar Birrën Peja.

Që të jemi sa më afër konsumuesve të Birrës Peja, duhet që të jemi me ta në ëdo moment, prej blerjes së produktit e deri te konsumi i tij.

BIRRA PEJA
NË FUQI

Birra Peja në fuqi prej është birra më e freskët në treg. Ambalazhi i veçantë i saj ruan freskinë e birrës për një periudhë më të gjatë gjë që mundëson edhe një kosunmim më të shpeshtë në një kohë më të gjatë.

Shija e saj unike vazhon të jetë prezente në pothuajse të gjitha lokalet e Kosovës.